Notas y dossieres

 
'FÉLIX' DE CESC GAY
MATERIAL GRÀFIC DEL RODATGE EN ANDORRA
 
PRIMERES IMATGES DEL RODATGE DE 'FÉLIX', LA SERIE ORIGINAL DE MOVISTAR+ DIRIGIDa pEr cesc gay
la ficció protagoniTzada pEr leonardo sbaraglia ES rODA actualment en exteriors d'andorra
 

'Félix' afronta avui la seva tercera semana de grabació. Dels cinc mesos de rodatge, onze setmanes són en localitzacions d’Andorra la Vella, Ordino, Canillo, Sorteny, Encamp, la Massana y Les Salines, els entorns naturals escollits com escenari on es desenvolupa l'acció de la serie original de Movistar+ dirigida per Cesc Gay i protagonitzada per Leonardo Sbaraglia

En Fèlix va arribar a Andorra fa només un any en assabentar-se que una exparella havia tingut un fill seu i mai havia trobat el moment de dir-li. Responsable i bona persona, no dubta a deixar-ho tot per a instal·lar-se en aquest país a exercir de pare. I malgrat aquest pas, no té la força necessària per sincerar-se amb el seu fill de 5 anys, que creu que és un amic de la seva mare. 

Mentre fa classes de literatura a l’institut en aquest món tranquil i fascinant per a un escriptor en crisi, Félix comença a donar forma a una nova novel·la. La realitat i la ficció s’alimenten i l’empenyen en la necessitat de seguir desentranyant el misteri: trobar la Júlia, una dona d’origen asiàtic a qui gairebé no coneix però de qui s’ha enamorat. Aquest és el motor del seu impuls creatiu. 

‘Félix’ és la història d’una recerca. Un thriller romàntic ple d’humor i misteri dirigit per Cesc Gay (‘Truman’) que transcorre durant deu dies d’acció en què res és el que sembla i tot és possible. 

L’estrena de la nova sèrie està prevista pel 2018.

DESCÀRREGA DE MATERIAL GRÀFIC (Copy: Víctor Bello/Movistar+)

 

movistarplus.es/felix

@movistarplus

facebook/movistarplus